at Kungsholmen
at Kungsholmen är en stilbildande restaurang som stod klar i april 2018 på en klassisk tomt intill Fridhemsplan.
Krögare  Anette Cecilia Schilde
Kapellmästare  Hansa Berg Beijer
Konstnär  Lennart Rodhe
Arkitekt  Gert Wingårdh
Fastighetsägare  SKB

 

Öppet jul och nyår
24-27 december stängt
28-30 december 12-23
31 december 18-01 Nyårsfest
1-3 januari stängt
4-7 januari 12-23 

 

Nyårsfest 31 december | at Kungsholmen
Fredag 31 december hålls nyårsfest i matsalen med delikat meny och levande musik. Det väntas omkring 80 gäster. Live-musiken  avslutas klockan 24 för att inte störa nattvilan i huset.

plats

Hantverkargatan 71 
Kungsholmen | Stockholm

Öppet varje dag
Måndag 11-15
Tisdag 11-23
Onsdag 11-23
Torsdag 11-23
Fredag 11-23
Lördag 12-23
Söndag 12-16

Varumottagning
Baltzar von Platens gata 12 D
SE 112 42 Stockholm

SL
Tunnelbana till Fridhemsplan.
Buss 3, 50 eller 54 till Kronobergsgatan.

En klok råtta måste ha många hål.

service

Drop in
I dag tar vi emot drop in helt utan krav på bordsreservation. Det är gott om plats för alla. 

Bordsbokning

För sällskap om fler än 8 personer kan du boka bord via mejl boka@atkungsholmen.se

Festmiddag

För sällskap om 50-80 personer kan du boka hela matsalen och bestämma meny, dryck, musik, flaggning och arrangemang. boka@atkungsholmen.se

Kontakt i andra ärenden - ej bokning
info@atkungsholmen.se

Betalning
VISA | Mastercard | American Express
Edenred | Swish 123 529 60 41
Bankgiro 5410-0649
Kontantfria kassor

Ledning
Anette Schilde restaurangchef
Carl Fredrik Schilde kökschef
Henrik Ekelund vaktmästare

bolag

at Kungsholmen aktiebolag
556243-3879
Kungsholmen | Stockholm

jobb

Ansökningar via e-mail till restaurangchefen eller i Facebook.

Bibliotek borde brännas då och då, eljes blir bagaget för stort att släpa på.

 

Kvalitet kommer inifrån.

kalasarbetare

En glad och positiv person som gillar att arbeta i högt tempo, är van att jobba självständigt och klarar att hålla fler saker i huvudet.

at möta varje gäst i ögonblicket och bidra till en genuint härlig upplevelse är den största glädjen.

at läsa av förväntningarna och erbjuda rätt mat, dryck och service är nyckeln till att lyckas.

at hålla ordning och reda är en absolut förutsättning. 

Arbetstiden är huvudsakligen kvällar och helger.

Välkommen!

 

Affärsmanskap
Ansvar och frihet
Enkelhet och effektivitet
Förändringsvilja

feeling

Helhetssyn, samarbetsförmåga och resultatfokus med engagemang och god känsla för kundnytta och trender.

Ansvar för att skapa affärsvärde med frihet att välja hur det görs.

Raka besked och kort väg till beslut. Tydliga förslag och kraftfulla insatser med minimal administration.

Nyfiken, påhittig och positiv till nya idéer.

financial

För intressenter med ett finansiellt perspektiv. 

I januari togs lån hos Skatteverket om 500 kSEK.

Årsstämma hölls 23 juni 2021.

I juli månad var restaurangen stängd.

Under perioden oktober-november har försäljningen ökat.

I november återbetalades lånet från Skatteverket om 500 kSEK.