Middagsmeny serveras tisdag-lördag 17-22 ungefär
Köksrostade nötter 45 kr
Nocellaraoliver 45 kr
Fransk tomatsallad 70-tal 65 kr
Friterad blomkål med aioli 65 kr
Pommes med aioli 75 kr
Salta chips, två bitar ost och druvor 95 kr
Hårdbakad brysselkål med salviasmör
och en massa parmesan 95 kr
Friterad ost med citron 125 kr
Liten biff tartar 175 kr
Sardeller på grillat bröd med tomater, gremolata, friterad kapris och persilja 135 kr
En jävla god skagen med löjrom och allt som ska vara till 295 kr
Citronrisotto med Karl Johan svamp,
friterad persilja, brynt smör och parmesan 240 kr
Cacio e pepe 240 kr Kökschefen är taggad
Grillad pulpo med pommes, aioli, pico de gajjo och saltgurka 295 kr
Grillad Hjälmaregös med basilikasås, dillgurka, löjrom och friterad blomkål 355 kr
Steak Frites med kryddsmör, utmärkt béarnaise och tomatsallad 335 kr
Entrecote med örtsmör, kryddig örtsallad, parmesan och pommes såklart 385 kr
Rustik konfiterad anka med comté och grönpepparkroketter
samt apelsinsås och grillad endive 315 kr
Biff tartar med gurka, örter, kapris, pommes,
sesam och wasabimayo 325 kr
Kung Oscars bakelse på köksmästarens vis 110 kr
Apfelstrudel med vaniljsås med hälsning från Onkel Ingo 110 kr
Aperolsorbet och så häller vi cava över 110 kr
Två kulor av kökets bästa glass 75 kr
Skumgodis med citron och pistageströssel 65 kr
Mintpuss 65 kr
Det erbjuds inte veganska rätter som alternativ.
Bordsreservation för sällskap om 2-8 personer klicka:
För sällskap om fler än 8 personer: mejla boka@atkungsholmen.se
För sällskap om 50-100 gäster kan du reservera hela matsalen kl 17-23 och bestämma en trerätters meny, dryck, musik, flaggning och arrangemang. Kontakt genom boka@atkungsholmen.se
Betalning
VISA | Mastercard | American Express.
Kontantfria kassor.