Middag serveras måndag-söndag 16-22 ungefär
Salta chips, 2 bitar ost och druvor – genialiskt 95 kr
Friterad blomkål med aioli 95 kr
Sardeller på grillat bröd med tomater, gremolata, friterad kapris
och persilja 135 kr
Capresesallad där råvarorna får glänsa 145 kr
Parmesansoppa med poppade parmesankanter,
surdegskrutonger,
örtolja och vi överlever till nästa sommar 175 kr
Hälleflundra med gurka, pepparrot och örtfraiche 175 kr
Crabcakes som i Miami 195 kr
Risotto med kantareller, friterad salvia, brynt smör och parmesan 255 kr
Amatriciana – kökschefen e taggad 255 kr
Turistfällan köttbullar med allt som ska vara till 255 kr
Grillad pulpo med pommes, aioli, pico de gallo och saltgurka 315 kr
Rustik konfiterad anka med potatiskaka, apelsinsås och grillad endive 315 kr
Steak frites med kryddsmör, utmärkt bearnaise och tomatsallad 345 kr
Stekt hälleflundra med smörsås, chiliolja, lite frittade rödbetor samt jordärtskocka och potatis till en puré 355 kr
Sablé Breton med nötmascarpone och lite hjortron 110 kr
Oh my darling clementine trifle 125 kr
Gurk och basilikasorbet o så häller vi cava över 120 kr
Najs glass 75 kr
Något från godismontern 45 kr
Det erbjuds inte veganska rätter som alternativ.
Bordsreservation för sällskap om 2-8 personer klicka:
För sällskap om fler än 8 personer: mejla boka@atkungsholmen.se
För sällskap om 50-100 gäster kan du reservera hela matsalen för mingelbuffé eller trerätters meny, dryck, musik, flaggning och arrangemang. Kontakt genom boka@atkungsholmen.se
Betalning
VISA | Mastercard | American Express.
Kontantfria kassor.