Tisdag-lördag 17-23 | söndag 16-21 | på fredagar musik 18-21 är det tänkt | köket stänger 22 ungefär
Köksrostade nötter 45 kr
Nocellaraoliver 45 kr
Friterad palsternacka med aioli 65 kr
Pommes med aioli 75 kr
Tre bitar ost med kompott och bröd 95 kr
Vispad ricotta med bakad zucchini och honungchilidressing 95 kr
Friterad ost med tartarsås och citron 125 kr
Endive grönmögelost valnötter honung 110 kr
Liten biff tartar 175 kr
Havskräftssoppa med dillolja och bakad fänkål 165 kr
En jävla god skagen med löjrom och allt som ska vara till 295 kr
Cacio e pepe 240 kr Kökschefen är taggad
Linguine med levande smör, persilja citron och rysk kaviar 280 kr
Grillad pulpo med pommes, aioli, pico de gajjo och saltgurka 295 kr
Grillad gös på blanchad mangold serveras med en beurre blanc smaksatt
med citron, persilja, chili och örtslungad friterad palsternacka 355 kr
Steak Frites med kryddsmör, bea, tomatsallad 335 kr
Rustik konfiterad anka med comté och grönpepparkroketter samt apelsinsås
och grillad endive 315 kr
Biff tartar med gurka, örter, kapris, pommes, sesam och wasabimayo 325 kr
Råg och mandelbakat äpple serveras med brynt smörglass 110 kr
Pavlova med passionscremé och färska bär 110 kr
Mintpuss 65 kr
Aperolsorbet och så häller vi cava över 110 kr
Två kulor av kökets bästa glass 75 kr
Du är varmt välkommen drop in i entrén helt utan krav på bordsreservation. Det är gott om plats för alla.
Musikfredag platsgaranti
Till fredag kväll kan du säkra plats i matsalen genom att swisha 100 kr per person till Klangfonden på nr 123 529 60 41 senast fredag kl 14. Ditt sällskap garanteras då platser. Ni har bord kl 17-21. Din swish ger ett värdefullt tillskott till kvällens musikanter.
Festmiddag
För sällskap om fler än 8 personer kan du boka bord via mejl boka@atkungsholmen.se
För sällskap om 60-80 gäster kan du reservera hela matsalen kl 17-24 och bestämma en trerätters meny, dryck, musik, flaggning och arrangemang.
Betalning
VISA | Mastercard | American Express.
Kontantfria kassor.