Lördag 9 april 17-24 är det tänkt | köket stänger 22 ungefär | livemusik till 23
Ostron gurkmignonette 3 st 120 kr
Havskräftssoppa med dillolja och bakad fänkål 165 kr
Friterat kycklingskinn med löjrom, smetana, gräslök och grillat bröd 269 kr
Burrata med sotad clementine, mör morot, korianderfrön och krassevinegrette 165 kr
Chark och ost med oliver och bröd 195 krLinguine med levande smör, persilja citron och rysk kaviar 280 kr
Grillad gös med friterad blomkål, katrinetorpstomater, druvor, sjögräs och kelpolja 345 kr
Grillad pulpo med pommes, aioli och saltgurka 265 kr
Steak Frites med kryddsmör, bea, tomatsallad 315 kr
Rustik konfiterad anka med comté och grönpepparkroketter samt apelsinsås och grillad endive 315 kr
Biff tartar med gurka, örter, kapris, pommes, sesam och wasabimayo 295 kr
Sablé Breton med jasmine och rosmarinekolaglass 110 kr
Peach Melba 110 kr
Pavlova med passionscremé och färska bär 110 kr
Två kulor av kökets bästa glass 75 kr
En kula glass toppad med sherry 125 kr