Tisdag-lördag 17-23 | på fredagar musik 17-21 är det tänkt | köket stänger 22 ungefär
Krispigt kalvbräss med ärtkräm och madeirasås 185 kr
Rökt rödbetstartar serveras med vispad creme fraiche,
trädgårdsgrönt
och grillat surdegsbröd 145 kr
Grillade sardiner med citron och kaprissmör 140 kr
Kalixlöjrom 30 g på smörstekt toast med rödlök och smetana 269 kr
Tartlette med krabba, avokado och kaffirlime 165 kr
Karl Johan svamprisotto med svart tryffel, syltade kantareller,
peccorino
och gröna örter 220 kr
Vinterkryddat stekt ankbröst med ankkorv, senap, pumpapuré och stjärnanissky 325 kr
Örtbakad hälleflundra med saltrostade kockor och rödbetsemulsion 345 kr
Grillad biff med rökt märgsmör, portvinssås, hasselbackspotatis,
bönor
och salladslöksblandning 320 kr
Grillad pulpo med pommes, aioli och saltgurka 245 kr
Biff tartar med gurka, örter, kapris, pommes, sesam och wasabimayo 275 kr
Munkbollar med syrad grädde smaksatt med honung och salt toppas med körsbär 110 kr
Financier med gräddfilsglass , fikon och pistagenötter 110 kr
Två kulor av kökets bästa glass 75 kr
En kula glass toppad med PX 125 kr
Du kan boka bord till i morgon eller senare via mejl. Du får svar så snart vi hinner med. För i dag tar vi emot drop in i entrén.