Carolina Miskovsky
& Daniel Petterson

Musik med värme och glädje i härlig atmosfär.

Söndag 3 april kl 14:00
at Kungsholmen | Hantverkargatan 71

Carolina Miskovsky är sångerskan och gitarristen som, i hela sitt liv, spridit glädje och värme genom sin musik och sina anekdoter på scener runt om i Sverige. I somras gjorde hon succé på den anrika visfestivalen i Västervik, en festival hon är ständigt återkommande på. Debutskivan ”Silence” kom 2005 och äntligen börjar det viskas om nyskriven musik igen.

Daniel Petterson är riksspelmannen från Boliden som, genom flera årtionden, trollbundit sin publik i Sverige och ända bort till Asien med sin nyckelharpa. Han har turnerat inför storpublik i när och fjärran och spelat in flera egna skivor och medverkat på andras. Det går inte att ta miste på hans musikalitet och enorma skicklighet när man blundar och bara lyssnar.  

För några år sedan möttes de två i idén om att låta Carolinas melodiska pop möta Daniels folkmusik-stänkta arrangemang. Resultatet blev unik och vacker musik då nyckelharpan varsamt omfamnar melodierna och skapar en ljudbild, där ett plus ett blir så mycket mer än två. Musiken vandrar mellan egen musik till andras alster som de tolkar och sätter sin prägel på.

Medverkande

Carolina Miskovsky gitarr och sång
Daniel Petterson nyckelharpa

Stora baren  i ljusgården är jätteöppen och köket erbjuder pangläcker helgmeny 12-16. Mat och dryck beställs och betalas till bords. 

Välkommen!

 

biljett via swish 123 638 13 88

Söndag 3 april kl 14  |  145 kr  
Köp biljett såhär
  1. Betala till swish 123 638 13 88.
  2. Visa i dörren.
 
Riksspelman Daniel Petterson, nyckelharpa